zábava

Vitajte vo vodnej NUKLÁRNEJ ZOO: Na mieste tak bizarnom, že aj vaša fantázia dostane zabrať

Teraz vstúpite do sveta veselej fikcie, kde ale nikto nepovedal, že po nejakej globálnej jadrovej katastrofe nebudú nasledujúce živočíchy bežnou súčasťou našej spľundrovanej planéty. O uletený grafický výsledok sa postarala „plechová hlava“, ako inak nežne prezývam umelú inteligenciu (AI).

Žabotnica
Farebné výrazná a obojživelná hračka postapokalyptickej prírody, ktorá zvláda vodné aj suchozemské prostredie. Vo veľkej papuli s mrštným jazykom jej mizne najmä hmyz a menšie ryby. Chápadlá s prísavkami sa starajú primárne o pohyb a lov potravy. Kedysi charakteristické žabacie kvákanie už stratila.


Kravyba
Vodný dobytok v každom ohľade. Veľké a pomalé zviera s vysokou spotrebou morských rias a následne vyprodukovanou hromadou životodarného trusu. Väčšinou sa pohybuje tesne pod hladinou neďaleko brehu, aby mala prehľad o blízkom okolí. „Krava“ jedna zvedavá.



Gohor
Agresívny mix elektrického úhora a gorily je jedným z nových vodných predátorov, ktorý svoje obete omráči elektrickým výbojom a potom si ho natrhá ostrými zubami. Vďaka efektívnym žiabram dokáže hodiny nepohnute číhať na korisť v tieni koralov.


Koníkodíl
Vizuálne dokonalá mutácia, ale tam to končí. Kedysi dokonalý mäsožravý predátor sa zmenil na takmer neškodného koníka vyhľadajúceho planktón a drobné kôrovce. Väčšie jedince si občas trúfnu na vodné vtáky sediace na hladine.



Doberlok
Je prirodzeným protipólom gohora s ktorým sa dostáva často do konfliktu. Vyvážený mix strážneho psa a rýchlej paryby s vynikajúcim čuchom. Občas mu hapruje svedomie medzi prítulným dobrákom a bezcitným hovädom. Nuž, každý mutant má svoje muchy.


 

Odporúčané články:

Tajný život zvierat: Filcka Berta alias voš lonová

Veselé erotické bájky s morálnym ponaučením

Aj obyčajný kurín môže byť štýlovou záležitosťou

Autor: Myshoun, 28.1.2024