pre ženy

Muži, ktorým sa treba vyhnúť!

Začalo sa to článkom „Ženy, ktorým sa treba vyhnúť!“ a podľa záväzného sľubu daného tej krajšej polovičke ľudstva, pokračujem sondou o mužoch. Nie, nie sme dokonalí, a dokonca je medzi nami aj pár hovád, ktoré nám celý public relations o našom druhu doslova kazia. Ale smelo budem konkrétny. Môžu za to títo...

Títo muži urobia ženám zo života peklo:


Mamičkin blbeček: Sodoma Gomora pre každú jeho partnerku. Vždy a vo všetkom totiž bude porovnávaná s mamičkou. Od upratovania, cez oblečenie a kuchyňu nevynímajúc. Mladá sa môže aj potrhať, ale nakoniec jej aj tak chlap patrí iba telom, a sem tam mozgom. Srdce ostáva u mamičky... a jej sviečkovej. Vo večnom tieni dokonalej svokry to žiadna dlho nevydrží pri plnom mentálnom zdraví. 


Mantinel: Ako ho priblížiť... chmuľo, truľo, ogrgeň, či až nehanbím sa povedať že až tupá pačmaga. Evolúcia tohto chlapca sa zastavila niekde medzi ľudoopom a človekom. Jeho intelekt sa rovná teplote letných horúčav. Možno ešte vo svetlých chvíľach mysle zachytáva striedanie dňa a noci. Inak je to chlapec veselý a stále nejako divne usmiaty, veľa toho nenahovorí, len si potrpí sa čisté montérky a studené pivo. Na veku, stave a kráse partnerky mu nezáleží, lebo aj tak ho žiadna nechce. Má problém postarať sa sám o seba, a nieto ešte o niekoho iného... veď aj tým sliepkam často zabudne vody nanosiť a trávy nakosiť. 


Chrapúň: Násilné hovädo a tyran. Na ženu neváha položiť ruku. Svoje komplexy z nízkeho platu, prehnanej žiarlivosti a malého vtáka si vybíja na partnerke. Kamaráti a krčma sú jeho pravou rodinou, a ženil sa len kvôli lacnej slúžke a istému pichu počas manželských povinností. Zo začiatku vzťahu je to modré z neba, ktoré sa postupne mení na modré pod okom.


Rozprávkar: Pri tomto type jedinca by si aj sám Hans Christian Andersen položil hlavu do dlaní a riekol „Ako to robíš ty kokso?“ Jeho príbehy, zážitky, spomienky sú síce veľakrát poslucháčsky atraktívne, ale pravdy je v nich asi len toľko, ako v predvolebných sľuboch. Borec chce byť zaujímavý, chce byť obľúbený, túži po uznaní. Raz je za tým nejaký komplex, inokedy možno až zdravotná diagnóza. Bol som tam ma tam... robil som to a to ... na budúci rok postavím barák ... poznám sa s tým a tým ... Zo začiatku to na väčšinu ľudských samičiek zaberá, ale ľahko sa dá časom prekuknúť.
PS: Najvyššia jeho forma je „Tretí Grimm“(po skutočných detských rozprávkaroch Jacobovi a Wilhelmovi Grimmovcoch), to je stav, že pri toľkokrát opakovanej vlastnej lži tomu nakoniec aj sám uverí.


King of všetko. Jeho ego trčí do stratosféry, nadutosť do ionosféry a ješitnosť si dáva kolečko okolo Pluta. Chrobák Truhlík z rozprávky o Ferdovi Mravcovi je v jeho očiach dementný amatér. Nikdy nebude pokladať svoju partnerku za rovnocennú, lebo ON je ten preukrutne dôležitý nadsamec, ktorý vie všetko najlepšie a všetkému sa rozumie. Samozrejme aj pôrodu. Za jeho prípadné zastrelenie by mali dostať ženy iba podmienku.    


Veľké decko: On to chce! Je jedno či to je nová mikina, hoci si nedávno kúpil dve iné a ešte teraz mu z nich v skrini grcajú mole On ten mobil chce, hoci je iba s jednou funkciou navyše ako bol ten predchádzajúci. Nevadí, že rodina nemá čo poriadne jesť a rieši dlžoby. On to krásne auto chce, hoci by za neho mal už polovicu vlastného bytu a neplatil mesačne zdieračský podnájom. On to chce.... a ostatní sa môžu ísť pásť.


Kopulátor: Jeho hlavný mozog má podporný systém, ktorý sa nachádza približne meter nad zemou. Vo väčšine prípadov však ten podporný preberie velenie celého človeka a smútok v očiach žien je na svete. Teda aspoň v prípade, keď praskne, že nadržaný homo speologicus rád aktívne navštevuje aj iné ružové jaskynky, a neváha vyhľadávať aj nové, či ešte tie nedotknuté. Svoj stalagmit bez hanby a výčitiek rád prestavuje cudzím ženám, a často aj bez patričného ochranného odevu. Keď potom do svojej domovskej jaskynky dovlečenie niečo nemilé a pohlavné, slzičky nebudú milostivej kvapkať iba z oka.


Súvisiaci článok: Ženy, ktorým sa treba vyhnúť!

Article in English: The men, you should keep from!

Autor: Myshoun, 30.10.2013
Foto: quickmeme.com