18+

Súkromné erotické fotky do fotoslužby nepatria

Ste roztopašný párik, alebo len odvážny exhibicionista? A už ste si spravili domáce erotické fotky? To je všetko v poriadku, však treba mať pamiatku do dôchodku aj na svoje telo či telá. Modelová situácia: dedko - šibal v pokročilom veku sedí v prútenom kresle a obdivuje 40 rokov staré fotky svojej vtedy 25 ročnej "teraz babky". Veď nakoniec prečo nie? :)

Záleží však na ďalšom kroku, čo so vzrušujúcim fotomateriálom. Pokiaľ sa fotíte na vlastný digitálny fotoaparát
a stiahnete si to akurát do počítača - tak ste v kľude. Pokiaľ ešte fotíte na klasický kinofilm, je tu malý problém. Pokiaľ si chcete svoje fotky nechať vyvolať vo fotoslužbe, myslím že to nie je najlepšie a najbezpečnejšie riešenie. Pretože na vás na nemusí potom pozerať len pracovník vo fotoslužbe, ale aj okruh jeho známych a bohužiaľ aj neznámych. Problém je v tom, že títo pracovníci si často radi robia kópie vašich erotických fotiek. Už niekoľko krát sa mi dostali do rúk takéto viac či menej odvážne fotky. Na jednej strane je niekedy mierne šokujúce vidieť, čo si možno vaši susedia nafotia, ale na druhej strane vidím, že o diskrétnosti sa v týchto prevádzkach hovoriť nedá.

A preto, keď už chcete mať svoje domáce erotické fotky - určite prejdite na digitálny fotoaparát a keď už si ich chcete silou mocou vytlačiť, tak investujte do lepšej farebnej tlačiarne a kvalitného fotopapieru. Mať svoje súkromie uchránené za tých pár korún rozhodne stojí.

Autor: Myshoun, 10.1.2011
Foto: ioffer.com