18+

Videorada nad zlato: Ako správne používať prezervatív!

Nič sa nemá robiť zbrklo a neuvážene, a pri pánskej ochrane to platí zvlášť. Takže najprv si dáme trošku potrebnej teórie - pretože na školách to asi neučia, rodičia vám to možno nevysvetlia, v porno filmoch čo tajne chlapci sledujete už duplom nie a za kamarátom s tým nepôjdete aby si nemyslel, že ste ešte "posteľné ucho".

Tento môj malý webový sprievodca vám snáď pomôže ako na to:


1.
Prezervatív nasadzujte len na stoporený úd. Výtok, ktorý sa na začiatku erekcie uvoľňuje, môže obsahovať spermie a baktérie pohlavne prenosných chorôb - preto prezervatív nasadzujte pred akýmkoľvek kontaktom medzi penisom a vaginálnou oblasťou.




2. Opatrne odtrhnite (odkusnite, odstrihnite) jednu stranu balenia tak, aby ste pri tom nepoškodili vložený prezervatív a opatrne ho vyberte.



3. Stlačte konček prezervatívu medzi palcom a ukazovákom a nasaďte prezervatív na stoporený úd, (na nestoporený to totiž ide šialene ťažko a dlho) tak aby navinutie bolo po vonkajšej strane.



4. Prezervatív jemne odviňte po celej dĺžke svojho utešiteľa, pričom stále pridŕžajte jeho konček. Dávajte pozor, aby bol prezervatív po celú dobu styku nasadený. Ak by došlo k jeho stiahnutiu, je treba pre ďalšie pokračovanie styku použiť nový prezervatív.




5.
Penis vytiahnite krátko po vyvrcholení (ja viem že je to ten najnevhodnejší čas, ale istota je istota). Prezervatív pritom pevne pridržiavajte pri koreni penisu a stiahnite ho až po úplnom vytiahnutí penisu.




6. Použitý a zaviazaný (áno na uzol) prezervatív zabaľte do papierového obrúska a hygienicky odstráňte. Nesplachujte do WC. (takže ho zabaľte do papierovej vreckovky a šup do odpadkového koša. Oznam pre chlapcov z dediny - nevyhadzujte to na dvor, lebo sa vám na ňom podrhne domáca hydina)

 

Je dobré vopred vedieť:

- nasadzovanie prezervatívu si vyskúšajte pár krát na nečisto doma, aby ste pri partnerke už v tom mali prax, nič nie je väčší zabíjač vášne ako trápiaci sa a nadávajúci chlap s gumou v ruke.

- na trhu je prezervatívov nepreberné množstvo, čo do veľkosti, vrúbkovania, farby, tvarov, chuti. Stačí si vybrať jednu osvedčenú značku a tej zostať verný. Ženy vo všeobecnosti majú najradšej jahodovú a banánovú príchuť a naopak sa treba vyhýbať čiernemu farebnému prevedeniu kondómu. Že prečo? Lebo čierna predsa zoštíhľuje :))


Kondómová hláška dňa: ... prezervatívy nepraskajú, oni len niekedy puknú od rozkoše :))

VIDEO: Pre tých, ktorí radšej raz vidia, ako desať krát čítajú



Pár info na záver:

- žiadna antikoncepčná metóda nezaručuje 100% ochranu pred otehotnením alebo pohlavne prenosnými chorobami (jedna predsa len existuje, volá sa "Neondiť" - funguje síce maximálne spoľahlivo alebo vôbec sa nedá povedať, že si niečo užijete)

- prezervatívy skladujte v chlade (izbová teplota je ok) a suchu, nevystavujte ich priamemu slnečnému žiareniu
(to v nočnom stolíku naozaj nehrozí)

- spotrebujte ho do dátumu uvedenom na obale (po expirácii môže mať kondóm horšie vlastnosti lubrikačného média a to teda nie je nič moc a navyše nikto nemá rád pri sexe smrad spálenej gumy)

- pri používaní prezervatívu na iný ako vaginálny pohlavný styk môže dôjsť k jeho skĺznutiu alebo poškodeniu
(pokiaľ do neho napúšťate vodu na blbnutie - je vám to jedno, ale ak sa chystáte s ním do prdelky - tak sa používajú zosilnené verzie určené na takéto vniknutie)

- pokiaľ vám používanie latexového prezervatívu nevyhovuje, skúste po konzultácii s lekárom druh vyrobený z iného materiálu.

- za žiadnych okolností nepoužívajte jeden prezervatív pri sexe viac ako jeden krát
(to je snáď každému jasné)


Takže po úspešnom prebratí teoretickej prípravy je na čase vhupsnúť do praxe. Takže chlapi, hlavu a hlavičku hore a s prehľadom začnite so svojou partnerkou hru na Autoškolu - to znamená: jednotka, spiatočka, jednotka, spiatočka ..


... a ešte malý kondómový vtip na záver vhodný do krčmovej partie po štvrtom pive:
Viete, kde je na prezervatíve výrobné číslo? .... Nie? Tak to ste zase jeden s malým, čo si ho nevyhŕňa až do konca :)))

Autor: Durex / Myshoun, 10.1.2011
Foto: vpul.upenn.edu