zábava

Tajný život zvierat: Filcka Berta alias voš lonová

Viete, čo robia vaši domáci miláčikovia, keď sa na ne nepozeráte? Presne tak, myslím vaše mačky, psy, rybičky, papagáje a inú chlpato – šupinato – operenú zverinu. Do detailov to asi nechce vedieť naozaj nikto. Tie vyhryzené miesta v byte, pomočené papuče či ... A tak. Ale čo robia zvieratá, ktoré poriadne nevidíte, aj keď sa na ne pozeráte? O tom je už toto prvé vydanie.

Meno: Uhundraná Berta
Druh: Voš lonová (medzi kamarátmi prezývaná aj Filcka (isntáč že #phtiriuspubis)
Najčastejšie miesto výskytu: Pohlavné námestie 69, Pubice



Moderná technika nám s ňou umožnila nahrať monológ a vykonať na nej fotografický akt portrétny. Čo sa nám podarilo zachytiť?


... inak vyštípala by som poriadne do bezvedomia toho debila, ktorý tak masovo zaviedol holenie rozkrokov. No na akej p**i mám teraz bývať? Kde sú tie spotené bobre od polky stehien až po pupok? Veď to bol raj, to boli prechádzky porastom ohanbia aj na týždeň. Teraz to u pubertálnych diskošmažiek prejdem do dvoch hodín tam aj spať, lebo princezné majú úzky pásik. Načo? Aby debilkovia vedeli, že na konci pásika s ním majú ísť dnu. To holenie rovnako tak zabilo aj všetko moje milované cestovanie po svete. Viete, kde všade som už takto  bola? Mám preskákanú polku sveta. Od severu na juh, od východu po záchod. Stačí sa usadiť mladej babe pri šuške, a počas leta som precestovala v chlpatej džungli medzi nohami egyptského animátora, nemeckej dôchodkyne, tureckého plavčíka, českej delegátky z cestovky a rakúskeho dedka pol sveta. A teraz? Nič, všade len oholené navoskované gule, šušky nahladko a nemôžem sa ani jedného chlpu chytiť. Tie rána v Káhire, Plzni, Mníchove či Salzburgu. To ti grátis nedá žiadna cestovka. Iba poriadna neviazaná kúrovačka s CK Kopulátoris, kde milujem ich firemné heslo - „To je ono, spoznáš opäť nové lono“.

Ale táto dnešná doba je úplne vadná. Od starého poštára som sa dostala k jednej domácej paničke, ráno sa zobudím u jej starého, a ten už podvečer klátil nejakú potetovanú opicu na zatuchnutom priváte. Princezná si išla ale trsnúť a večer som pri tej hlasnej tuc-tuc hudbe videla ďalšie tri cudzie bakule. Veď to je o mentálne zdravie a o sluchu ani nehovorím. Zlaté estrády na kúpeľných kolonádach, to bola hudba podľa môjho gusta.

Prababka mi v detstve spomínala, že ako malá sa plavila s námorníkmi celé mesiace po oceánoch, videla celú Áziu. Na tú síce nerada spomína, lebo jej tam zabili muža Fedora. Nejaký scápaný chmuľo dostal bohovský nápad, že filciek sa dá zbaviť pomocou rumu a rozdrvených tehál. Tým tehlovým prachom si potom posype napríklad chlap párok a poleje trochou chľastu. Filcky sa ožerú ako armádny dôstojníci a navzájom sa pozabíjajú. Starý Fedor už nemal toľko síl, aby sa uhol toľkým tehlám. Ale keď bol mladý, tak skákal a štípal ako malý boh. Nech mu je Veľká Pukaňa ľahká. No, a kam sa je teraz chúďa takto proti noci podejem? Nemáš náhodou na prenájom jednoizbový chlp v trenkách?



Odporúčané články:

Nohavičky, ktoré by mala mať každá správna mrcha

Veselé erotické bájky s morálnym ponaučením

Spoznajte najpríjemnejšie chudnutie: Pomocou sexu

Životopis mladej zlatokopky

Autor: Myshoun, 8.9.2016
Foto: tiež ja :)