pre mužov

Ako ušetriť pri nákupe cez internet na Hej.sk, TPD.sk, Martinus a v ďalších obchodoch

V tomto článku prezradím, ako môžete v obľúbených obchodoch ako Hej.sk, TPD.sk, Martinus, ale aj v mnohých ďalších ušetriť desiatky eur. Nemusíte nič platiť, nikam sa registrovať ani nič podobné. Čítajte pozorne, prezradím ako na to.

Dnes už aj u nás patrí nakupovanie cez internet medzi bežné spôsoby nakupovania. Už to nie je len kúpa elektroniky, oblečenia, či kníh. Čoraz častejšie nakupujeme najrôznejší sortiment, aj tak bežný a každodenný ako sú napríklad potraviny. Určite už máte aj celé desiatky obľúbených obchodov, kde pravidelne nakupujete. Medzi asi tie najznámejšie u nás patria Hej.sk, TPD.sk, Martinus, ale aj mnohé ďalšie, v Česku je to napríklad Kasa.cz. Viete však, ako pri nákupe v tak veľkých obchodoch môžete jednoducho a rýchlo ušetriť aj desiatky eur?

Rovnako ako ja, ste si na stránkach internetových obchodov všimli miesto pre vloženia zľavové kódu alebo zľavového kupónu. To je ono, v tom je celý ten spôsob, ktorý vám chcem dnes priblížiť v tomto článku. Ja som si vždy myslel, že tie zľavové kódy a kupóny má možno len hŕstka zamestnancov internetového obchodu, ich rodiny, či ich priatelia a keďže ja medzi nimi nie som, nemám sa k nim ako dostať. Opak je však pravdou a získať ich môžete zadarmo a ušetriť pri každom svojom nákupe môžete aj desiatky eur. Ak to nie je priamo peňažná zľava, môže to byť kupón hoci na percentuálnu zľavu, na poštovné zadarmo, či na inú zľavu alebo výhodu.

Zľavové kódy a zľavové kupóny na zľavy pre najrôznejšie internetové obchody nájdete prehľadne na stránkach, ktoré ich zbierajú a odkiaľ si ich môžete stiahnuť zadarmo. Je to naozaj tak jednoduché, stačí len vedieť, kde hľadať overené zľavové kódy, ktoré sú zadarmo, vždy funkčné a máte ich ihneď k dispozícii. Vyberám pre vás asi tie najväčšie stránky, čo sa týka počtu kupónov, pritom nevyžadujú žiadnu registráciu, či iné otravné a nechcené úkony. Ak aj vy z času na čas objednávate z českých stránok, tak oceníte aj môj tip na stránku, kde nájdete zľavové kódy pre české internetové obchody.

Zľavové kódy pre slovenské internetové obchody:
http://www.kuponyzdarma.sk/
http://www.zlavovy-kod.sk/

Zľavové kódy pre české internetové obchody:
http://www.slevovy-kod.cz/

Aby vás to množstvo ponúk hneď neomrzelo, môžete skúsiť pozrieť kategóriu „Najobľúbenejšie“, kde už je toho menej, no ponuky rozhodne stoja za to. Ďalšia možnosť je zvoliť si rovno svoj obľúbený obchod alebo skúsiť vyhľadávanie. Pre uvedené stránky vyššie platí, že si stačí vyhľadať zľavu, respektíve zľavový kód a pre jeho zobrazenie kliknúť na príslušné tlačidlo na webe „zobraziť kód“. Následne si môžete skopírovať zľavový kód a uplatniť zľavu na stránkach predávajúceho. Tieto weby zároveň prinášajú zľavy až do 100%, áno, čítate správne, až do sto percent. Jedná sa o rôzne ponuky, ktoré sú momentálne úplne zadarmo. Nemusí to byť len poštovné zadarmo k nákupu, ale aj rôzne iné ponuky. Rozhodne odporúčam prejsť aj tie, možno aj vás niečo zaujme.

Autor: PR článok, 19.7.2015