18+

Ženy radia ženám: Ako potešiť svojho chlapa domácim striptízom?

Muži po ňom neskutočne túžia, ale ich partnerkám doma sa do toho väčšinou veľmi nechce. Buď sa hanbia, nedokážu sa patrične uvoľniť, príde im to blbé, alebo jednoducho nevedia ako na to, aby to miesto trapasu bolo sexi. Preto som oslovil tri šikulky šikovné, ktoré ochotne poradili ostatným kočkám, ako priklincovať partnera svojimi zvodnými pohybmi k stoličke tak, aby mu stál okrem mozgu aj ten záložný mozog. Dámy, pustite sa smelo do čítania a potom aj do praxe. Po vašom striptíze sa vám šťastný muž určite nejako milo odvďačí :)

Divoška Mel:

V prvom rade by som si vybrala vhodné a sexi oblečenie. K tomu pomalé skladby, možno by som pridala tlmené svetlo. (ak by bola k dispozícii aj tyč na tancovanie, to by bolo ideálne). Posadila by som si ho na stoličku a zviazala ruky dozadu. Mohol by sa iba pozerať. Samozrejmosťou sú obuté vysoké podpätky, zvodné prádielko a hlavne francúzske nohavičky! (tie sú viac sexy ako tangá). Prešla by som okolo neho, ale zároveň sa ho dotýkala po tele... brucho, stehná, bozky na prsia. Potom by som prešla k tyči, ale chrbtom k nemu, predklon... a ako sa zdvíham, tak nadviazala s ním priamy očný kontakt. Prechádzala si pomaly po nohe jednou rukou až k.... jedna otočka, dolu hlavou. Plazením by som sa k nemu vrátila a sadla na kolená, chrbtom k nemu. On má stále zviazané ruky. Potom by išla dole podprsenka, alebo vršok čo by som mala na sebe. Očný kontakt, pomalé pohyby, stále mu sedím na kolenách, kde by som si to trošku užila aj s pridanými zvukmi - ale len malé zastonania... Teraz by som mu rozviazala ruky a sadla na neho spredu, a nechala ho trošku sa so mnou pomaznať J.


Sexi Mirka:

Striptíz - ženám sa pri jeho vyslovení stavajú chlpy na rukách a chlapom trenky. V prvom rade by som ho nerobila, ak nie som dostatočne sebavedomá a viem, že budem super. Inak to
bude silené a neohrabané. A muž to vycíti a neužije si to, ale sa bude cítiť trápne so mnou. Po ďalšie, je dobre si dať za pohárik... či dva, či tri... a dať aj partnerovi. Osvetlenie je
rovnako dôležite ako pitný režim. Ťažké je vyzerať ako sexi múza pri neónkach. Tlmené svetlo, najlepšie červene a modré, prípadne nejaké tie sviečky. Ak tam má byť viac romantiky
ako v Moulin Rouge, posaďte chlapa, pustite super sexi hudbu pri ktorej sa máte cítiť prirodzene a uvoľnene (ale ak fičíte na ľudovkách, tak od tých by som pri striptíze
upustila). Najlepšie je zvoliť si song, ktorý ma dlhší vláčny začiatok a potom to „vybuchne“... a vy si môžete užívať. Muž sedí s pohárom vina v ruke, vy stojíte za dverami. Predstavte si, že v obývačke je Brad Pitt a pustite hudbu... týchto pár sekúnd je super, keďže  muž ich potrebuje na uvedomenie si toho, že ho idete urobiť super šťastným...

Vychutnajte si pomalý príchod, odetá v partnerovej košeli  a vzrušujúcom spodnom prádle,  krokmi ako baletka - trochu ostýchavo, trochu ako femme fatale, vstúpte do izby. Postavte sa pred partnera, pozerajte sa mu najprv pár sekúnd do očí a iba jemne sa pohupujte v bokoch. Čakajte na hudbu a jemne ho dráždite. Dotýkajte sa svojho tela na miestach o ktorých viete, že si partner najviac užíva. Zatiaľ nič viac. Len tam jemne a uvoľnene hrajte svojo rolu. Až kým neskončí jemná melódia. A potom to spustite! Vlňte sa, využívajte kreslá, stoličky, stoly... hocičo kde môžete polohovať svoje telo, predkláňajte sa (áno, pohľad na váš zadok v predklone JE sexi, a dotýkajte sa samé seba. Všade, a bez hanby.

Začnite si rozopínať košeľu, najlepšie postupne jeden gombík za druhým pomedzi otočky, dotyky a predklony, až kým nie je úplne rozopnutá. Pritancujte k partnerovi a postavte sa obkročmo nebezpečne blízko jeho tváre. Nedovoľte mu ale dotknúť sa vás. Jediné čo môže, je pozerať sa. Vie, že košeľa je rozopnutá, čiže čaká, že ju zhodíte, však? Nie! Hladkajte sa pri ňom, nechajte jeho oči pozorovať vaše krivky pod košeľou a až potom, pomaly ju otvorte a zhoďte ... a dajte mu dve sekundy na pohľad. Potom od neho opäť ustúpte, potrebujete si predsa stiahnuť podväzky a nohavičky. Urobte to v predklone. S vystretými nohami. Odzadu, oči na neho, nohy mierne od seba a začnite si sťahovať nohavičky. Pomaly,  vyzliekajte ich rukami celou dĺžkou vašich nôh a nekrčte kolená až pokiaľ sa vám dá. Potom ich spustite, nech padnú voľne k ihličkám. Vystúpte z nich jednou nohou a druhou (po krátkom tréningu sa to ľahko naučí) ich odkopnite na neho. Teraz stojíte nahá iba v podväzkoch a opätkoch ... tak choďte a užite si :)

 

Roztopašná Angel Wicky:

1. Obleč sa tak, aby to bolo pohodlné: Pekné spodné prádielko, šaty, samodržky, pančušky, čokoľvek v čom sa cítiš dobre a pôjde to ľahko vyzliekať. Radšej žiadne komplikované
kostýmy a výmysly.

2. Buď svoja: Zvoľ si priestor, hudbu, pohyby a všetko tak,  aby si sa cítila dobre. Na nič sa nehraj a neprekonávaj sa zbytočne, nesnaž sa napodobňovať triky profesionálov.

3. Buď spontánna: Rob čo ťa napadne, to čo by si chcela urobiť. Zavlň sa, pohladkaj sa,  zapoj partnera, otoč sa, ľahni  si na zem, zober si stoličku... jednoducho čokoľvek :)

4. Zapoj partnera: Či už ti partner pomôže s kúskom prádielka, vezmi si jeho ruku a behaj si s ňu po tele, vyzleč mu časť oblečenia, sadni si mu na rozkrok, obtri sa o neho, zaviaž mu oči, zvádzaj ho a prebuď jeho zmysly.

5. Rob iba to, čo ťa baví: ... a užívaj si to, uvoľni sa, smej sa, pretože jedine tak sa to bude páčiť aj jemu..

6. Buď sebavedomá: Pre neho to je zážitok, striptíz - wooow!  On ťa bude žrať tak či tak, kašli na faldíky, na nesadnúce prádielko,  na to, že sa ti šmyknú nohy, že možno nevieš čo robiť. On je z teba na vetvy, pretože ty si tá bohyňa, čo sa pred ním vlní! Ver si.

7. Komunikuj: Opýtaj sa ho, čo by chcel vidieť, čo máš urobiť, čo sa mu páči... nech ťa pochváli a dá najavo záujem. Zvádzaj ho aj hlasom a tým,  že si môže povedať, čo sa mu páči.

8. Správne pohyby:
Hladkanie po tele, od nôh až po krk, opieranie sa o steny chrbátikom a bruškom,  vytŕčanie zadočku, pomalé otáčanie, občasné vyhrnutí – stiahnutie -  zatiahnutie za oblečenie ale nie jeho vyzliekanie, to až potom liezť k nemu a od neho po štyroch ako mačka. Dotýkať sa aj jeho, náznaky masturbácie a hladkanie  zadočku a pŕs,  pohadzovanie vlasmi, cucanie si  prstu, svojho aj jeho. Čokoľvek sexy a nemravného ťa napadne, ale zároveň musíš byť nežná, sladká a usmievať sa.  Ľahnúť si na zem a iba tak sa prevaľovať, tak sa dajú pekne stiahnuť nohavičky a pančušky, špúliť na neho zadoček.
Skúšať robiť spontánne pohyby do hudby, dávať ruky nad hlavu a do vlasov, hrať sa s vlasmi a oblečením, pokojne si zober olejček či šľahačku alebo ovocie - a hraj si s ním na tvojom alebo jeho tele.

* * * *

PS: Mel, Mirka, Angel Wicky – kočky ďakujem za pomoc :)


Súvisiace články:

Návod na striptíz, pri ktorom vystrekne aj mozog z hlavy!

Návod na "orálny uragán"

Hudba robí divy: Táto vám navodí horúci večer

 

Autor: Myshoun a šikulky, 19.2.2014
Foto: ebay.co.uk