18+

Desať dôvodov, prečo mať sex!

Čítaj až do konca - Všetko má svoj význam. Ako tvoj priateľ mám povinnosť ťa oboznámiť s týmito prínosmi!

1. Sex je liekom na krásu. Vedecké testy objasnili, že pri milovaní sa produkuje množstvo estrogénu, ktorý dáva vlasom prirodzený lesk a pokožke hebkosť.

2. Nežné, uvoľnené milovanie znižuje riziko vzniku dermatitídy, vyrážok a škvŕn na koži. Produkovaný pot prečisťuje póry a vaša pokožka doslova žiari.

3. Milovanie môže spáliť všetky kalórie, ktoré sa nazbierali na romantickej večeri.

4. Sex je jeden z najbezpečnejších športov ktorý sa dá prevádzať. Pretiahne a posilní azda každý jeden sval v tele. Je oveľa príjemnejší ako zaplávať 20 dĺžok a nepotrebujete mať ani žiadnu špeciálnu obuv!

5. Sex je okamžitý liek na miernu depresiu. Uvoľňuje do krvného obehu prirodzený endorfín, ktorý produkuje pocit eufórie a zanecháva vo vás pocit blaženosti.

6. Čím viac sexu máte, tým ste žiadanejší. Sexuálne aktívne telo produkuje významné množstvo látok zvaných feromóny. Tieto jemné sexuálne parfumy privádzajú do šialenstva!

7. Sex je najbezpečnejšie sedatívum na svete. Je 10x efektívnejší ako Diazepam.

8. Každodenné vášnivé bozkávanie Vás zbaví zubára. Bozkávanie podporuje vyplavovanie zbytkov jedla zo zubov slinami a Znižuje kyselinu, ktorá zapríčiňuje zubný kaz a predchádza tvorbe zubného povlaku.

9. Sex dokonca zmierňuje bolesť hlavy. Prežitok milovania uvoľňuje napätie, ktoré zužuje krvné cievy v mozgu.

10. Veľa milovania môže dokonca uvoľňovať upchaný nos. Sex je prírodné antihistaminikum. Pomáha bojovať s astmou a sennou nádchou.

Autor: arch, 31.12.2012
Foto: urbantommy.com