18+

Dámy, túžite po dieťatku? Využite firmu „Krásne deti s.r.o.“!

Tento článok je len RECESIA, ale ak v dnešnej ťažkej ekonomickej dobe máte kvalitné know how, je možné všetko. Ak toto podnikanie niekto uvedie aj do praxe, beriem 10 percent za nápad. Akákoľvek podobnosť so skutočne žijúcimi osobami je čisto náhodná.... či? : )

Snom drvivej väčšiny žien je stať sa aspoň raz v živote matkou. Chcú vychovávať vlastné krásne dieťa, tešiť sa z neho, chcú vidieť ako rastie, začína rozprávať a robí prvé nesmelé kroky. Niektorým ženám sa tento sen bohužiaľ nikdy nesplní, buď kvôli partnerovej neschopnosti splodiť dieťa, alebo z oveľa prozaickejšieho dôvodu – sú škaredé ako pracovná sobota, a dosiaľ žiadny muž nenabral odvahu na ne vyliezť. Pomoc je však na ceste...  

Spoločnosť „Krásne deti s.r.o.“ svojim klientkám ponúka zadováženie dieťaťa tou najprirodzenejšou a najpríjemnejšou cestou. Naši dôkladne vybraní zamestnanci majú živé dôkazy o tom, že sú plodní, robia krásne, inteligentné a veselé detičky.

Klientka musí spĺňať nasledujúce kritéria:
- vek od 18 – 35 rokov
- sympatický vzhľad, hygienické návyky, dokonalý zdravotný stav
- minimálne 5 dní staré negatívne potvrdenie o pohlavne prenosných ochoreniach.
- bude bez odvrávania! plniť pokyny nášho zamestnanca

Cenník
Jednorazový poplatok 999 € (nie šek, nie gastrolístky) bude vložený za gumu treniek nášho žrebca po vykonaní prvej oplodňovacej noci. Poplatok zahŕňa víkendový pobyt v luxusnom apartmáne s plnou penziou, vírivkou a relaxačnou masážou. Počas pobytu bude klientka
3-4 krát obšťastnená pri plnej dodávke genetického materiálu na príslušné miesto. Víkend končí v nedeľu po romantickom obede. Dopravu z pobytu na ľubovoľnú adresu bydliska klientky (v rámci Slovenska) zabezpečuje náš zamestnanec služobným motorovým vozidlom nerumunskej a nekórejskej výroby. 

O výrobu vášho dokonalého potomka, (podľa vybraného pohlavia) sa ochotne postarajú nasledujúci žrebci:

Chcete dievčatko?

morský vlk Róbert
Vysoký, štíhly blondiak s modrými očami a športovým duchom. Pokožka opálená do hneda a žiarivý biely chrup z neho robia najvyťaženejšieho pracovníka našej firmy.
Individuálna špecializácia: Klientka je po víkende s ním vyklepaná lepšie ako nedeľný rezeň. Miesto zmluvne dohodnutých súloží robí zvyčajne dobrovoľne 1 –2 navyše.

maestro František
Vysoký, dobre stavaný čiernovlasý fešák s hudobným nadaním. Dáma má pri ňom pocit, že je skôr na milostnom rande, ako na dohodnutom kopulačnom stretnutí. 
Individuálna špecializácia: Romantické reči sú jeho silná stránka, po spoločnom kúpeli si odnáša dámu v náručí na posteľ, kde s radosťou dokoná svoje heroické dielo. Jeho trilkujúce prsty sú na nezaplatenie.


Je vám to jedno?

šibal Martin
Stredná postava, mierna plešina, oči rodeného zvodcu, súťaživý a súloživý duch.
Individuálna špecializácia: Atmosféru rád odľahčí kvalitným dúškom alkoholu a množstvom vyberaných vtipov. Dámsky smiech tak prirodzene prechádza do hlbokých vzdychov.

distingvovaný Maroš
Vysoký, štíhly, čiernovlasý s dobrou kondíciou a rečníckymi schopnosťami. S ním vyskúšate množstvo erotických polôh.
Individuálna špecializácia: Vaše uško zasype množstvom sladkých rečí, ktoré sú pre ženský sluch také žiadúce. Svojimi rukami nevynechá nepohladené žiadne miesto, niektoré pre istotu tak prechádza aj viac krát po sebe.

Chcete chlapčeka?

tajomný pán M
Náš jediný spoľahlivý odborník na synov. Stredná postava, krátky strih vlasov. S ním sa smejete skôr, ako si to vôbec uvedomíte. Presne mierené komplimenty a vyberaný zmysel pre humor dostanú rýchlo klientku do tej správnej milostnej nálady.
Individuálna špecializácia: Rodený talent na celotelové masáže a dokonalý jazykový virtuóz. Nájde na ženskom tele aj také erotogénne miesta, o ktorých nemá poňatie ani sama klientka.  


Milé dámy, verím že vás naša ponuka oslovila a kdesi v kútiku svojho biologicky tikajúceho srdiečka dúfate, že raz aj takéto niečo bude v budúcnosti skutočnosťou. Načo využívať neosobné spermobanky, keď si môžete užiť výrobu vášho dieťatka ako sa sluší a patrí.

Firma „Krásne deti s.r.o.“ tu je(b3) pre Vás : )


Autor: Myshoun, 5.12.2011
Foto: babywallpapers.net